12.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Συνεργασία Πατριωτικής Ενώσεως – ΕΛΚΙΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Στα ψηφοδέλτια της Πατριωτικής Ένωσης θα συμμετέχουν τα στελέχη του ιστορικού  «Ελληνορθόδοξου Κινήματος Σωτηρίας» (ΕΛΚΙΣ), μετά την συμφωνία που επετεύχθη.

Με δεδομένο ότι βασικά σημεία των θέσεων του ΕΛΚΙΣ είναι η Προάσπιση της πατρίδος και της ελευθερίας, η υπεράσπιση των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, η αντιπαράθεση με όσους προσβάλλουν την θρησκευτική συνείδηση των Ελλήνων και όσους προσπαθούν να καθυποτάξουν την Ορθοδοξία και να αλλοιώσουν τα όσια και τα ιερά της πατρίδος, διαπιστώθηκε η ιδεολογική σύμπνοια των δύο σχηματισμών.

Το συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων υπέγραψαν χθες, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζόγλου και ο Πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ Δημήτρης Μπακάλης, παρουσία και του Αντιπροέδρου του, Ιωάννη Κοστρίλη.

Ο πρόεδρος του ΕΛΚΙΣ, Δημήτριος Μπακάλης – συνταξιούχος του Δημοσίου, πατέρας δύο αγοριών και παππούς τριών εγγονιών – θα πολιτευτεί στην Β’ Πειραιώς, ενώ ο Αντιπρόεδρος, Ιωάννης Κοστρίλης – συνταξιούχος, πρώην διευθυντικό στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας με εξειδίκευση στα οικονομικά, έγγαμος με δύο παιδιά – θα είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Πειραιώς.

Η Πατριωτική Ένωση επαναλαμβάνει την θέση της για ανάγκη συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων, σε ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο υπό τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και σε αυτό τον δρόμο θα συνεχίσει να πορεύεται.

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ