18.1 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Mε κάθε τυπικότητα επισημοποίησαν την από καιρού δρομολογημένη συνεργασία τους την Παρασκευή 29.10.21 η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου μέσω της, Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), και μέσω του Εργαστηρίου Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής. υπογράφοντας το μεταξύ τους Μνημόνιο Συνεργασίας, στην έδρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας.
Βασικός σκοπός της ευρύτατης συνεργασίας αυτής είναι τόσο η μελέτη, ο σχεδιασμός και η οργάνωση δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους, της σωματικής ευεξίας και της ανάδειξης του αθλήματος της πυγμαχίας, όσο και η ενίσχυση της επιστημονικής συνεργασίας των δύο μερών μέσω π.χ. της παραγωγής δημοσιεύσεων, εκπαιδευτικού υλικού, τεχνογνωσίας, δεδομένων, μελετών περιπτώσεων (case studies) κ.ά.
Τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και αποστάσεων, στην ιδιαίτερη αυτή περίοδο που ζούμε, το Μνημόνιο Συνεργασίας συνυπέγραψαν από πλευράς της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρός της, Χαρίλαος Μαριόλης και ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής κ. Παναγιώτης (Τάκης) Αλεξόπουλος από πλευράς του Πανεπιστημίου.
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ