15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει στην ΕΛΑΣ μετά από 13 χρόνια ο Βασίλης Σαλαριώτης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο συγκατηγορούμενος του Επαμεινώνδα Κορκονέα στη δολοφονία Γρηγορόπουλου αφού αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών που υπήρχαν επιστρέφει ξανά στο πόστο του αλλά πριν γίνει αυτό θα βρίσκεται στην «αργία» για 6 μήνες.

Ο Σαραλιώτης ήταν ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που κατηγορήθηκαν πριν από 13 χρόνια για τη δολοφονία του  Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια.

Ακολούθησαν Δικαστήρια και λίγες μέρες πριν ολοκληρώθηκαν  το πρώτο μέρος της δίκης του Επαμεινώνδα Κορκονέα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας «για το αν θα αναγνωριστεί ή όχι το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στην ποινή που του επιβλήθηκε για τη δολοφονία του 15χρονου».Απο την άλλη ο Βασίλης Σαραλιώτης ο οποίος ήταν συγκατηγορούμενός του Επαμεινώνδα κρίθηκε αθώος από την ελληνική Δικαιοσύνη λόγω αμφιβολιών και ήταν εκτός φυλακής από το 2012.Παρόλα αυτά ήταν εκτός Σώματος επίσης λόγω των κατηγοριών που είχε.

Την περασμένη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη συνεδρίασε το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Αστυνομίας και βγήκε η απόφαση να του επιβληθεί η ποινή η οποία θα τον κρατάει εκτός του Σώματος την Ελληνικής Αστυνομίας για 6 μήνες και έπειτα συνεχίζει κανονικά. Άρα τις επόμενες μέρες περιμένει να καθαρογραφεί η απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου και στη συνέχεια να του επιδοθεί.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ