15.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δεν πήγαν χαμένα τα λεφτά της λίστας Πέτσα στον «πελάτη» Χατζηνικολάου ; (βίντεο)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η στάση που κράτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου απέναντι στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μας προβλημάτισε και μας υπενθύμισε πως όταν θέλει… δεν τον πιάνει κανείς στη συνέντευξη με πολιτικό στόχο από τα «αφεντικά». Δικαιολογημένα είναι από τους ποιο ακριβοπληρωμένος δημοσιογράφος αφού μπορεί και «περνά» το άσπρο μαύρο και το αντίθετο.

Έχει μεγάλη ικανότητα στο να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά στο πότε θα διακόπτει κα κυρίως στο πότε θα είναι σκληρός ομιλητής με τα ερωτήματά του.

Το ομολογούμε ,ήταν απολαυστικός και μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι καλός παίχτης στις διαταγές των «αφεντικών» του. Άλλωστε αυτό το αποδεικνύει και η λίστα με τα χρήματα που πήραν οι δημοσιογράφοι και εκδότες, ήταν στα μέγιστα χρήματα στη λίστα. Αυτή είναι μία κατάσταση που σε κάνει έξαλλο βέβαια, διότι δείχνει τις ικανότητές του παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 με την κακή πλευρά. Πως είναι επικριτικός μόνο εκεί που θέλει, όταν θέλει. Στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στα «σκυλιά» του, φερειπείν , είναι πάντα… ουδέτερος (κότα) ακροατής…Τυχαίο ;

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ