21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Από φάουλ σε φάουλ ο Γιώργος Καρατζαφέρης…

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Πολλοί είναι αυτοί που αναφέρουν ότι το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη είχε μοναδική ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στον πατριωτικό χώρο αλλά και στην πολιτική ζωή της χώρας γενικότερα, για πολλά χρόνια. Ευκαιρία, πολύ καλύτερη και από την Χρυσή Αυγή. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπέπεσε σε σειρά λαθών και αυτό του στοίχισε εκλογικά. Η ψήφος στο πρώτο άρθρο του πρώτου μνημονίου και η συμμετοχή στην λεγόμενη υπηρεσιακή κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου το 2011 ήταν οι αιτίες της μεγάλης φυγής στελεχών, μελών και ψηφοφόρων προς άλλα κόμματα. Όμως, ο ΛΑΟΣ μπορεί να είδε τα ποσοστά του να συρρικνώνονται αλλά δεν τελείωσε, τουλάχιστον μέχρι τις ευρωεκλογές του 2019. Ο Καρατζαφέρης δείχνει βέβαια να μην… μασάει και βάζει το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο.
Μεγάλη απογοήτευση είχε πάρει τον κοινό του – όσο είχε απομείνει – και στις εθνικές εκλογές του 2019, όπου ο Γιώργος Καρατζαφέρης κατηγορήθηκε ότι στήριξε τη Νέα Δημοκρατία, λόγω της δηλώσεώς του τότε σε συνέντευξη ότι θέλει αυτοδυναμία της ΝΔ για να φύγει η αριστερά. Τα δύο αυτά χρόνια προσπαθεί να συντηρηθεί αλλά και να κολλήσει σε κάποιον άλλον σχηματισμό, από τους πολλούς που έχουν δημιουργηθεί. Μέσα σε αυτό διάστημα ακούσαμε και για το… συνέδριο του κόμματος, όπου δήθεν θα έδινε την σκυτάλη επίσημα στον Κώστα Αϊβαλιώτη. Όσο είδατε εσείς συνέδριο, άλλο τόσο είδαμε κι εμείς.
Το τελευταίο που έκανε μοιάζει με αυτοκτονία. Ξανά! Πριν από λίγες ημέρες από την εκπομπή που εμφανίζεται στο Δελτίο Ειδήσεων του ΑΡΤ, κατηγόρησε τους σκεπτικιστές με τα εμβόλια και όσους είναι αντίθετοι στην υποχρεωτικότητα. Μάλιστα, τόνισε πώς είναι υπέρ της άποψης να πετάνε τον κόσμο που δεν έχει εμβολιαστεί με τις κλωτσιές από τα μαγαζιά. «Μπαίνεις στο μαγαζί, είσαι ανεμβολίαστος; Έρχεται ο μπράβος και σε πετάει έξω από το μαγαζί. Με τις κλωτσιές», ήταν επί λέξει τα λόγια του. Αυτό δημιούργησε ένα νέο κύμα αντιδράσεων τόσο εντός του κόμματος, όσο και σε ψηφοφόρους. Είναι χαρακτηριστικό ότι παραδοσιακά έντυπα και ιστοσελίδες που τον στήριζαν όλα αυτά τα χρόνια, του άσκησαν και συνεχίζουν να του ασκούν σκληρή κριτική, μετά τη δήλωση αυτή.
Πολλοί αναφέρουν ότι πλέον μεγάλωσε και δεν θα πρέπει να ασχολείται ενεργά με τα πολιτικά. Τα ποσοστά του κόμματος μαρτυρούν ότι μόνο με… θαύμα θα μπορούσε να ανακάμψει!
spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ