16.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Στα «μαλακά» ο Μαρφαλέκας με φωτογραφική κυβερνητική τροπολογία!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Όποιος έχει το μαχαίρι τρώει και το καρπούζι. Έτσι, όποιος έχει «μπάρμπα στην Κορώνη» διατηρεί κανονικά τη θεσούλα του και ας διώκεται από το νόμο! Ο λόγος, για την φωτογραφική τροπολογία που «έκοψε και έραψε» η κυβέρνηση για να παραμένει στη θέση του ο «γαλάζιος» κατηγορούμενος με αμετάκλητο βούλευμα για απιστία σε βαθμό κακουργήματος,  νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Με την τροπολογία Γεωργιάδης άλλαξε «φωτογραφικά» ο νόμος ο οποίος μεταξύ άλλων πλέον προβλέπει ότι για να τεθεί σε αργία ο πρόεδρος του επιμελητηρίου δεν αρκεί το αμετάκλητο Βούλευμα αλλά να του έχει επιβληθεί και προσωρινή κράτηση! Περιορισμός που δεν έχει επιβληθεί στον κ. Μαρλαφέκα.

Η εξέλιξη αυτή  έχει προκαλέσει σάλο και οργή στους κόλπους του Επιμελητηρίου Αχαΐας αλλά και έντονους τριγμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, στελέχη της οποίας κάνουν λόγω για πρωτοφανές σκάνδαλο και μεθοδεύσεις που ενδεχομένως να μη τις γνωρίζει ο πρωθυπουργός:

Ο νυν πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας βρίσκεται μεταξύ των 87 συνολικά προσώπων που παραπέμπονται με το 442/220 αμετάκλητο από τις 21/1/2022  Βούλευμα σε δίκη,  για την μεγάλη «κομπίνα» στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα,  με την κατηγορία της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ