35.4 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Bουλευτές της Ν.Δ. στην Αττική – Ποιοι προηγούνται και ποιοι θα μείνουν χωρίς «δουλειά»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μια τελείως διαφορετική εικόνα όσον αφορά το κυβερνών κόμμα σε επίπεδο ευρύτερων συσχετισμών την επόμενη μέρα των εκλογών δείχνουν έρευνες της κοινής γνώμης σε μυστικές δημοσκοπήσεις παρουσιάζοντας μεγάλο ενδιαφέρον.

Α΄Αθήνας

Στην Α΄Αθήνας ως πρώτος καταγράφεται ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.Την δεύτερη θέση φαίνεται να την διεκδικούν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Άγγελος Συρίγος ο οποίος παρουσιάζει σημαντική αύξηση των ποσοστών του καθώς εμφανίζεται στα τηλεοπτικά κανάλια για τα Ελληνοτουρκικά. Ακολουθούν ο Νικήτας Κακλαμάνης και η Φωτεινή Πιπιλή. Ο Θάνος Πλεύρης «χαροπαλεύει» στην τελευταία θέση με φόβο να μην εκλεχθεί. Πιστώνετε τον Covid και την ανεπαρκής πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας.

Η ΝΔ αναμένεται να εκλέξει 5 έδρες στην Α΄Αθηνών.

Βόρειος Τομέας

Στον Β1 Βόρειο Τομέα Αθηνών προηγείται ο Άδωνις Γεωργιάδης με σημαντική αύξηση έναντι των αποτελεσμάτων του Ιουλίου 2019,δεύτερος ο Κωστής Χατζηδάκης και τρίτη η Νίκη Κεραμέως.Στην τέταρτη θέση καταγράφεται ο Δ. Καιρίδης και ακολουθούν ο Γ. Κουμουτσάκος και Θ. Ρουσόπουλος.

Δυτική Αθήνα

Στον Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών με μικρή διαφορά για την πρώτη θέση φαίνεται πως δίνουν ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.Σημειώνεται ότι το 2019 στην ίδια Περιφέρεια είχε κατέλθει και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.Για την τρίτη θέση φαίνεται να  «παλεύουν» οι Γ.Λοβέρδος ,πρώην δημοσιογράφος και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μ. Συρεγγέλα η οποία κατεβαίνει για πρώτη φορά.

Νότιος Τομέας

Με μεγάλη διαφορά προηγείται στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας με δεύτερο τον Τάκη Θεοδωρικάκο ο οποίος πρώτη φορά κατεβαίνει στην συγκεκριμένη Περιφέρεια.Ακολουθούν κατά σειρά ο Δ. Χατζηδάκης,η Σ. Βούλτεψη-Υφυπουργός μετανάστευσης και Ασύλου και ο Κ. Κυρανάκης ο οποίος το τελευταίο διάστημα σημειώνει ανοδική πορεία.Ακολουθούν οι Χ. Θεοχάρης,η Αν. Καραμανλή και ο Παπαδημητρίου ενώ καμία τύχη για την επανεκλογή τους φαίνεται να έχουν ο Βασ.Σπανάκης και Γ. Καλλιάνος αφού στην Περιφέρεια αυτή θα εκλεγούν το πολύ 6 βουλευτές.

Α΄ Πειραιώς

Στην Α’ Πειραιώς πρώτος με διαφορά φαίνεται πως παραμένει ο σημερινός Υφυπουργός Ναυτιλίας Κωνσταντίνος Κατσαφάδος με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου να μπαίνει δυνατά στο εκλογικό τοπίο, διεκδικώντας όχι μόνο την εκλογή της αλλά και τη δεύτερη θέση, έχοντας ως ισχυρό «χαρτί», πέρα από την προβολή στα ΜΜΕ, το «συναινετικό προφίλ» της.

Β’ Πειραιώς

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος εξακολουθεί να έρχεται πρώτος στην Β’  Πειραιώς.Χωρίς σημαντικές αλλαγές οι υπόλοιπες θέσεις.

Α’ Ανατολικής Αττικής

Στην Α΄Ανατολικής Αττικής πρώτος φαίνεται ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης,ο οποίος ήταν δεύτερος στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, έναντι της Γεωργίας Μαρτίνου, που είχε πρωτεύσει τον Ιούλιο του 2019. Η ιδιαιτερότητα αυτής της περιφέρειας έγκειται στο γεγονός ότι τη μάχη της εκλογής θα δώσει και ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσκόπους, ήδη μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι. Με την τέταρτη θέση να καταλαμβάνεται στις έρευνες από τον Β. Οικονόμου. Όσο για την Υφυπουργό Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη είναι άγνωστο τι θα συμβεί αφού θα δοκιμάσει την τύχη της για πρώτη φορά αλλά δεν δείχνει να έχει “πέρασμα” στους ψηφοφόρους της ΝΔ.

Β’ Δυτικής Αττικής

Στη Β΄Δυτικής Αττικής για την πρώτη θέση διεκδικούν οι Θ. Μπούρας και Γ. Κώστηρας με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης να ανταγωνίζεται «στα ίσια» την «κλασσική αξία» του Αντιπροέδρου της Βουλής.

Στην τρίτη θέση φέρεται ο δεύτερος του 2019 Ευ. Λιάκος.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ