21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στοχοποίηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον Βελόπουλο μέσα στη Βουλή (βίντεο)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον ιδιοκτήτη του Mega Βαγγέλη Μαρινάκη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας μάλιστα μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Αφορμή ήταν η επίθεση που έγινε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού στον Κυριάκο Βελόπουλο, για την ερώτηση που έκανε ζητώντας να μάθει εάν η καταγραφή τυχόν παρενεργειών του εμβολίου για τον κορονοϊό, γίνεται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΦ. Οι δημοσιογράφοι του καναλιού καταφέρθηκαν εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για την επαγγελματική του δραστηριότητα και την πώληση συμπληρωμάτων διατροφής.

«Να πω στους δημοσιογράφους του καναλιού ότι έγκλημα είναι η εμπορία ηρωίνης και όχι η πώληση συμπληρωμάτων διατροφής», σημείωσε ο Κ. Βελόπουλος και συνέχισε κάνοντας ευθεία επίθεση στον Β. Μαρινάκη για την προσπάθεια που γίνεται να τον μπλέξουν στην υπόθεση του ναρκοπλοίου Noor1.

Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει. Θα απαντήσουν άραγε τα μίντια του Βαγγέλη Μαρινάκη; Ειδικά αυτήν την περίοδο, που ολοένα και περισσότεροι θέλουν να τον… στοχοποιήσουν!

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ