23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στην Τελετή Ορκωμοσίας του τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ο Άγγελος Συρίγος

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Στην 14η Τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε χθες 11 Οκτωβρίου 2021, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Άγγελος Συρίγος.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής σε ένα ιδιαίτερα θερμό και συγκινησιακό κλίμα

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κος Αθανάσιος Κατσής, ο Ηλείος Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής κος Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κος Πέτρος Δούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κος Θεόδωρος Βερούτης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σπάρτης κα Αναστασία Κανελλοπούλου καθώς και τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.

Στα πλαίσια της τελετής, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Άγγελος Συρίγος είχε τη χαρά και την τιμή να βραβεύσει για την προσφορά της στον αθλητισμό την 7η Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου.  Η 8η Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο βάδην και φοιτήτρια του Τμήματος ΤΟΔΑ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βραβεύθηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κατσή ενώ ο προπονητής της Κος Ναπολέων Κεφαλλόπουλος από τον Κοσμήτορα της Σχολής κ. Αλεξόπουλο.

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού αποτελεί το μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα που μελετά έναν κλάδο ο οποίος είναι ταχύτατα εξελισσόμενος σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ δίνει στους αποφοίτους σημαντικές προοπτικές ανέλιξης και επαγγελματικής αποκατάστασης. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία!

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ