22.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Στάχτη στα μάτια» το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ – Έρχεται και η κύρωση των πρωτοκόλλων με τα Σκόπια;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μέρα με τη μέρα αποδεικνύεται (και αυξάνονται και οι ψίθυροι εντός και εκτός κυβέρνησης) ότι… το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ για την εγκατάσταση της κόρης του στο Πανεπιστήμιο Yale… ήταν «στάχτη στα μάτια» και γι’ αυτό και εξάλλου και προβλήθηκε τόσο!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκαλύπτονται σιγά – σιγά,  στόχος του ταξιδιού ήταν η συνάντηση Μητσοτάκη με κυβερνητικά στελέχη των ΗΠΑ, στα οποία δεσμεύτηκε… ότι μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη, θα έχει φέρει στη Βουλή προς κύρωση τα μνημόνια με τα Σκόπια!

Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια «πηγαδάκια», πριν αναχωρήσει ο πρωθυπουργός για τις ΗΠΑ ήρθε σε επαφή με τον Αντώνη Σαμαρά, όσο και με μία σειρά από άλλα πρόσωπα, ενώ είχε ενημερώσει πλήρως και τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος όλος τυχαίος βραβεύτηκε προχθές μαζί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζαεβ στη Γερμανία για… την επίτευξη της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Άρα… Ταξίδι στις ΗΠΑ για την εγκατάσταση της κόρης στο Πανεπιστήμιο, βράβευση Τσίπρα – Ζάεβ στη Γερμανία και ανασχηματισμός (ο οποίος μάλιστα καθυστέρησε λόγω των εξελίξεων) είναι κινήσεις… πάνω στην ίδια «σκακιέρα» με έναν και μόνο στόχο…

Έρχονται… πολιτικές εξελίξεις που θα συνταράξουν τον τόπο…

Εν αναμονή λοιπόν!

Δεν θα στηρίξουν Πρέσπες ο Καραμανλής-Σαμαράς – Αγκάθι για Μητσοτάκη

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ