13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σπήλιος Λιβανός ή αλλιώς «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Τελικά η «μηδενική ανοχή» του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεν ήταν… παρά ένα «μύθευμα» της σημερινής κυβέρνησης. Με το ίδιο μύθευμα που ο πρωθυπουργός δέχθηκε ως υποψήφιους βουλευτές ανθρώπους… που ουδέποτε υπέγραφαν τη δήλωση ότι δεν διώκονται ποινικά (βλέπετε Ηλεία), έβαλε από την «πίσω πόρτα» τον πρώην Υπουργό Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, αφού τον «πέταξε» από την «μπροστινή πόρτα» για τα χασκογελάκια με τον δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, για τα χρήματα που μοίραζαν με σακούλες στους πυρόπληκτους της Ηλείας το 2007.

Ούτε ένα μήνα λοιπόν δεν κράτησε η «εκδίωξη» του Σπήλιου Λιβανού από το κυβερνητικό σχήμα και ο πρώην υπουργός επιστρέφει… ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ, στη θέση της εκλιπούσας Μαριέττας Γιαννάκου.

Μύθευμα η «μηδενική ανοχή» του Κυριάκου Μητσοτάκη, μύθευμα και το προεκλογικό «μητρώο των στελεχών». Οι «άριστοι» της κυβέρνησης είναι μετρημένοι στα δάχτυλα και αποδεικνύεται πως και ο Σπήλιος Λιβανός είναι και αυτός μέλος της «στενής παρέας» του πρωθυπουργού!

 

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ