21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σκάνδαλο» η αγόρευση της Ρούσου κατά του βουλευτή Μανωλάκου

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

H η κ. Ρούσσου κατά την αγόρευση της , ενώπιον του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου στις 18-5-22 είπε:

Με στρατιωτική πειθαρχία και οργανωμένο σχέδιο ο κ. Μανωλάκος σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΓΕΣ και της ΑΣΔΕΝ με  εξόντωσαν δικαστικά με τα ψέματα τους , συνεχίζοντας   ακόμη και σήμερα , να με ταλαιπωρούν !  Για τη διαφύλαξη του  θεσμού της δικαιοσύνης   έχει θεσπιστεί το καθήκον αληθείας ως βασική ρήτρα προστασίας του δικαστηρίου και του αντιδίκου και όχι του διαδίκου που ψεύδεται ή αποσιωπά την αλήθεια και ενσυνείδητα και με πρόθεση διαστρεβλώνει τα πραγματικά περιστατικά.

Ο κ.Μανωλάκος ενεργεί κατ΄ εξακολούθηση , κατ΄ επάγγελμα και κατά συνήθεια ενάντια στα χρηστά ήθη ,  παραβιάζοντας το καθήκον αληθείας και επιχειρεί να αντλήσει όφελος από τον δικό του δόλο και από τη δική του κακοπιστία, εκμεταλλευόμενος τον βαθμό ασφαλείας των εγγράφων – απορρήτων και των  άκρως απορρήτων , σε άμεση συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες,  οι οποίοι αρνήθηκαν στην προηγούμενη δίκη να στείλουν τα αιτούμενα απόρρητα στοιχεία προς το Δικαστήριο,  στα οποία δεν είχα πρόσβαση. Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνετε……  Μου έστησε έναν λάκκο με έναν χάρτη και τώρα σε αυτόν το  λάκκο ,  πέφτει ο ίδιος μέσα αραδιάζοντας χιλιάδες ψέματα . Από έναν χάρτη ξετυλίγεται όλο το κουβάρι της αλήθειας ή ένα μέρος της αλήθειας,  διότι η πραγματική αλήθεια βρίσκεται στο σχέδιο Ε/ ΑΣΔΕΝ και στον Πίνακα Οργάνωσης και Υλικού της ΑΣΔΕΝ,  στα οποία επίσης δεν έχω πρόσβαση.

Αποφεύγει , περιφρονώντας το δικαστήριο , να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Σας .  Προφανώς, δεν αντέχει να ακούσει την αλήθεια. Εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του στρατιωτικού δρούσε ανενόχλητα μέσα στις στρατιωτικές υπηρεσίες με την ανοχή και την συμμετοχή των εν ενεργεία αξιωματικών , κατασκευάζοντας χάρτες που δεν έχουν ουδεμία σχέση με τα πραγματικά σχέδια του ΓΕΣ και της ΑΣΔΕΝ.

Τέσσερις φορές  έχει συμπεριφερθεί έκνομα :

  1. Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά , αποφεύγοντας να υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση περί μη κωλύματος αν και ήταν υποχρεωτικό εκ του νόμου λόγω της ιδιότητας του .
  2. Εισέφερε ενώπιον του ΑΕΔ το 2020 χάρτη με παραποιημένα τα όρια μεταξύ ΑΣΔΕΝ – ΑΣΔΥΣ.
  3. Ισχυρίστηκε ψευδώς ενώπιον του Προέδρου Υπηρεσίας Ασφ. Μέτρων Πειραιά τον Ιούλιο του 2021 ότι πήρε απόρρητο χάρτη , αλλά έχει καταστραφεί με πρωτόκολλο καταστροφής από τους συνεργάτες του γραφείου του , οι οποίοι είχαν πρόσβαση στον απόρρητο χάρτη που τον είχε αφήσει χύδην στο πολιτικό του γραφείο.
  4. Σήμερα έρχεται ενώπιον σας και ισχυρίζεται ότι ο χάρτης αυτός με όρια διαφορετικά από τα αληθή όρια των σχεδίων δεν ήταν απόρρητος , αλλά αδιαβάθμητος και  κατασκευάστηκε με εντολή του τ. Διοικητή ΑΣΔΕΝ , αλλά όταν εγώ είχα ζητήσει τον αντίστοιχο χάρτη από την υπηρεσία , αρνήθηκαν ότι είχαν χορηγήσει χάρτη στον κ. Μανωλάκο και πολύ περισσότερο ότι δεν θα μου έδιναν επειδή ήταν απόρρητος.

Και επιπλέον , επειδή εντόπισα τον χάρτη στο διαδίκτυο σε Διπλωματική διατριβή του κ. Μ. – Αξιωματικού του ΠΝ, και το αιτήθηκα επίσημα από το ΓΕΝ, τούτο είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη εις βάρος του και να καταδικαστεί και να ταλαιπωρείται με ποινική δίωξη.

Είναι τραγικό για τον ίδιο χάρτη ένας αξιωματικός να σέρνεται στα πειθαρχικά και στα ποινικά δικαστήρια , εγώ να προσπαθώ να αποδείξω το κώλυμα του κ. Μανωλάκου και να ταλαιπωρούμαι τόσο καιρό με τα ψέματα που αραδιάζει και από την άλλη ο κ. Μανωλάκος κατά παράβαση των συνταγματικών διατάξεων και του νόμου , επισημαίνοντας ότι και  ως ανώτατος αξιωματικός είχε ορκιστεί να υπηρετεί την πατρίδα και να προστατεύει το Σύνταγμα, να το παραβιάζει ωμά χωρίς αιδώ και να απολαμβάνει τη βουλευτική του ασυλία και το κύρος της βουλευτικής ιδιότητας,  την οποία έχει κατά παράβαση της εκλογικής διαδικασίας.

ΑΥΤΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …….;;;;;; Είναι κράτος δικαίου ;;;;; 

Είναι γνωστό ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό , αλλά αυτός είναι και ο σκοπός και ο ρόλος της Δικαιοσύνης να βάλει φραγμούς στα μεγάλα ψάρια . Αν δεν ξεπεράσετε το παραδεκτό της αίτηση μου , θα έχετε δώσει ένα λάθος μήνυμα στην κοινωνία . Πλαστογραφήστε, βιάστε , σκοτώστε , θα δούμε αν κάποιος έχει το σθένος να σας καταγγείλει…… , θα δούμε πότε θα δικάσουμε ……., θα δούμε αν υπάρχει διάταξη που εφαρμόζεται γιατί μέχρι τότε το «μεγάλο ψάρι» θα έχει φτιάξει τις διατάξεις στα μέτρα του……. , όπως ο κ. Μανωλάκος έχει φτιάξει τους χάρτες «ως κουστούμι στα δικά του μέτρα».  

Όταν δίκαζα το 2020,  ο κ. Μανωλάκος σε συνεργασία με τους συναδέλφους του «απήγαγαν την Θέμιδα», οδηγώντας το Δικαστήριο σε λάθος σκέψη! Σημειωτέον ότι το ίδιο το Δικαστήριο το 2020, παραβίασε τις υγειονομικές διατάξεις την από 27-3-2020 ΚΥΑ (Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 21159) με την οποία  αναστάλθηκαν οι εργασίες του ΑΕΔ καθώς και οι προθεσμίες και οι διαδικαστικές πράξεις, πετώντας στην κυριολεξία στα σκουπίδια το αποδεικτικό μου υλικό από το οποίο αποδεικνυόταν το κώλυμα του σε πανελλαδικό επίπεδο! Τα γαλόνια μπήκαν πάνω από τα Σύνταγμα και τους νόμους!

Η αλήθεια όμως πλέον βοά και αυτό είναι καταγεγραμμένο στη σημερινή εισήγηση της κ. Εισηγήτριας: «….. από το περιεχόμενο του δικογράφου των πρόσθετων λόγων…… αποδεικνύουν ότι ο καθού ως Διοικητής της ΑΣΔΕΝ είχε γενική αρμοδιότητα και ασκούσε καθήκοντα σε ολόκληρη την επικράτεια…… » . Πάλευα όλο αυτό τον καιρό με το σκοτάδι του ΓΕΣ και της ΑΣΔΕΝ ! Εφτασαν στο σημείο εντός του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επειδή ζητούσα να καταγράψει το περιστατικό η Αστυνομία διότι δεν ήθελαν να εκτελέσουν δύο εισαγγελικές παραγγελίες , να με στριμώξουν, έχοντας στην πλάτη μου εργοτάξιο , μπροστά  μου,  κολωνάκια μετά αλυσίδα  και σε πρώτη περιμετρική ζώνη 5 αξιωματικοί και άλλοι τόσοι και περισσότεροι στην πύλη!!!! Αυτές δεν είναι συνθήκες εργασίας για τον θεσμικό ρόλο του δικηγόρου ούτε συμπεριφορά σε πολίτη γενικά! Έζησα αισχρότητες , το φασισμό και την χούντα εν έτη 2022!

 

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ