24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πλημμύρες σε υγειονομικές μονάδες

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ  ΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ.

ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ.

Δεν είναι  μόνο το νοσοκομείο του Ρίου που πλημμύρησε από τις βροχές το Σαββατοκύριακο, είναι και το κέντρο Υγείας Ζαγοράς στο ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΠΗΛΙΟ.  Χθες λοιπόν Κυριακή από τη βροχή  πλημμύρισε το κέντρο υγείας. Τραγελαφικά γεγονότα να πρέπει να κρατάς ομπρέλα στο εσωτερικό των υγειονομικών μονάδων. Υπενθυμίζουν τις κακή κτιριακή κατάσταση των υγειονομικών μονάδων του ΕΣΥ  που δεν μπορούν να συντηρηθούν λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Μπορεί λόγω κορωνοιού να πέρασε σε δεύτερη μοίρα η αδυναμία συντήρησης των κτιριακών  εγκαταστάσεων, όμως εν όψει χειμώνα κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου.

Μην φθάσουμε στο σημείο  για να ασχοληθούν με την επισκευή τους  να  καταρρεύσουν οροφές και θρηνήσουμε θύματα.

Δείτε φωτογραφίες χθεσινές από το κέντρο υγείας.  Στο βάθος υπάρχουν οδοντιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που είναι μέσα στις κούτες. Δεν  εγκαθίστανται λόγω της διαρροής νερού στο εσωτερικό παρ ότι υπάρχει οδοντίατρος που φυσικά μετακινήθηκε λόγω έλλειψης αντικειμένου!!!!!!!!! Δεν επισκευάζουν τις  βλάβες της σκεπής που είναι μεγάλο το κόστος λόγω της  ειδικής  κατασκευής που επιβάλλεται  από τον οικιστικό  κανονισμό  της περιοχής( πέτρινη).

Το κονδύλι  που εγκρίθηκε δεν έφθανε και έτσι οι διαγωνισμοί  κυρήχθησαν άγονοι. Τώρα τρέχει άλλος διαγωνισμός.

Τα ίδια και στο Νοσοκομείο του Ρίου  Εξασφαλίστηκαν πριν χρόνια  χρήματα  για την  επισκευή    με προγράμματα της περιφέρειας δεν αξιοποιήθηκαν.  Τώρα πάλι εγκρίθηκε  κονδύλι αλλά κολλάμε στις περιβαντολογικές μελέτες.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΖΑΓΟΡΑΣ:

Γιαννάκος Μιχ.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ