15.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Μπογδάνος, ο Γεραπετρίτης και ο Κασιδιάρης

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ένας χαμός έγινε τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις Μπογδάνου. Ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής ισχυρίστηκε ειδικότερα (Kontra) ότι πριν τη συγκέντρωση στις 15 Ιουλίου 2020, είχε μεταβεί στο Μαξίμου, είχε συναντηθεί με τον κ. Γεραπετρίτη, του είχε πει ότι η ΝΔ πιέζεται στην Αθήνα λόγω του μεταναστευτικού, τον ρώτησε εάν μπορεί να πάει στην πλατεία Βικτωρίας όπου καλούσε και ο Ηλίας Κασιδιάρης και εκείνος του απάντησε: “Κωνσταντίνε, ναι, κατέβα”. Στη συνέχεια διαψεύστηκε από τον Οικονόμου. Και ακολούθησε μια σκληρή απάντηση από τον έγκλειστο Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις γραμμές της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα».

Όλα αυτά είναι λίγο ή πολύ γνωστά. Εμείς όμως, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος λίγο διάστημα πριν είχε ζητήσει μια συνάντηση με στελέχη του Ηλία Κασιδιάρη. Η συνάντηση αυτή είχε παγώσει μάλλον λόγω του Ηλία Κασιδιάρη, που σκεφτόταν ότι ο κος Μπογδάνος μπορεί να τα γκρεμίσει όλα. Και βγήκε και έκανε τις παραπάνω δηλώσεις.

Ο σκοπός του; Άγνωστος! Γιατί να χρεώσει τον Γεραπετρίτη; Γιατί να δημιουργήσει και αυτήν την χρονική περίοδο μια σύγχυση εντός της Νέας Δημοκρατίας; Είχε σκοπό αποκλειστικά τον Γεραπετρίτη ή και όλο το Μαξίμου;

Και από την άλλη γιατί να «αναγκάσει» τον Ηλία Κασιδιάρη να του απαντήσει, ενώ ο ίδιος ζητούσε συνάντηση από στελέχη σε συγκέντρωση που βρέθηκαν όλοι εκεί;

Ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια ή αποσκοπούσε κάπου αλλού; Σίγουρα, μόνο ο Κωνσταντίνος ξέρει. Ο χρόνος θα το δείξει όμως. Ουδέν κρυπτόν… Και σε μια συγκυρία που φαίνεται ότι η συμφωνία με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ των Τζήμερου και Κρανιδιώτη έχει παγώσει, αν δεν έχει ναυαγήσει τελείως, μετά τις συνεχείς – επιεικώς – ατυχείς δηλώσεις του κυρίου Τζήμερου.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ