20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι 160 υπογραφές, οι διαψεύσεις και οι διαβουλεύσεις για νέο κόμμα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η φθορά της κυβέρνησης που έχει αρχίσει να αποτυπώνεται πλέον και σε διάφορων ειδών σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης, «δίνει φτερά» σε όσους πιστεύουν ότι μπορεί να κυνηγήσουν την ευκαιρία της δημιουργίας μιας εναλλακτικής δεξιάς.

Έτσι όπως μαθαίνουμε συναντήσεις που είχαν… ατονίσει τα τελευταία χρόνια, ξεκινούν ξανά να γίνονται με σκοπό να διερευνηθούν προοπτικές.

Κάποιοι έχουν μπει τα τελευταία χρόνια σε αυτό το «παιχνίδι» του δημόσιου λόγου και καταφέρνουν να συσπειρώσουν κάποιο κόσμο. Υπάρχουν φυσικά και οι παλαιότεροι «σταθεροί παίκτες».

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα ή το σχήμα που θα καταφέρει όλους αυτούς να τους συσπειρώσει γύρω από μια κοινή προσπάθεια. Πάντως υπάρχει κινητικότητα. Από διάφορες προσωπικότητες που είδαμε και στο γνωστό κείμενο με τις 160 υπογραφές από γνωστούς, ακαδημαϊκούς κτλ. Αμφιλεγόμενο κείμενο, καθώς πολλοί όπως ο κ. Βαλτινός διέψευσαν ότι υπέγραψαν τέτοιο κείμενο. Από την άλλη πολλοί δήλωσαν ότι το υπέγραψαν. Παρά την γνησιότητα ή όχι των υπογραφών, από τους 160 υπάρχει έντονη κινητικότητα διαφόρων προσωπικοτήτων, για τη δημιουργία δεξιού κόμματος. Οι διαβουλεύσεις μάλιστα έχουν οδηγήσει και σε συνάντηση μερικών εξ αυτών.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ