22.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεφτιλίστηκε ο Κύρτσος – Πήγε να κάνει «πολιτική» σε βάρος… ενός νεκρού!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Το «φυσάει και δεν κρυώνει» ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος το «άδειασμα» που έφαγε από τον γιο του πρόσφατα εκλιπόντα Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας Γ. Κυριακόπουλου. Ο Γιώργος Κύρτσος, στην προσπάθειά του να κατακρίνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τη λειτουργία του Ε.Σ.Υ. δεν δίστασε να «πατήσει» στο όνομα του Γ. Κυριακόπουλου.

Ο Γιώργος Κύρτσος έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Έφυγε από κορωνοϊό ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας Γ. Κυριακόπουλος. Ήταν τριπλοεμβολιασμένος. Το ποσοστό των τριπλοεμβολιασμένων σε ΜΕΘ και θανάτους ανεβαίνει. Είναι θέμα διάρκεια εμβολίου; Έγιναν λάθη στη συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα; Ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται».

Και η οργισμένη απάντηση από τον Ηλία Κυριακόπουλο, γιο του εκλιπόντα καθηγητή δεν άργησε να έρθει: «Προς ενημέρωσή σας, ο πατέρας μου ήταν ανοσοκατεσταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου».

Ακολουθώντας τη «μόδα» της εποχής, δυστυχώς και ο Γιώργος Κύρτσος έγινε… «γιατρός». Και μάλιστα, «πατώντας» πάνω στο όνομα και στη μνήμη ενός καθηγητή, που επί σωρεία ετών η προσφορά του ήταν τεράστια. Καλό το «παραμύθι» αλλά δεν έπιασε!

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ