12.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, παρουσία του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό και Γενικού Διευθυντή της ΝΔ Γιάννη Μπρατάκου, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη, του Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιου Κονταδάκη, των μελών του Διαγραμματειακού και του Διατομεακού και των εργαζομένων του κόμματος, ανταλλάσσοντας ευχές για τη νέα χρονιά.

 

Απευθυνόμενος στους εργαζομένους της Νέας Δημοκρατίας, ο Υφυπουργός στον Πρωθυπουργό και γενικός διευθυντής του κόμματος, Γιάννης Μπρατάκος, σημείωσε: «Με χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Και χαίρομαι διότι έχω και πάλι την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για τον καθημερινό αγώνα που δίνετε, στηρίζοντας το κόμμα και τις πολυάριθμες λειτουργίες του. Η Νέα Δημοκρατία βασίζεται, ενισχύεται και αναπτύσσεται χάρη στην αφοσίωση και την εργατικότητα των υπαλλήλων και των εθελοντών της. Και στη φετινή, εκλογική χρονιά, θα βασιστεί πάνω τους περισσότερο από ποτέ, έχοντας την πίστη ότι  θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν την αγάπη και την προσήλωση που χρειαζόμαστε, για να πετύχουμε όλους μας τους στόχους,  κομματικούς και κυβερνητικούς. Εύχομαι να έχουμε ένα ευτυχισμένο, δυναμικό και επιτυχημένο 2023. Θερμές ευχές προς τις οικογένειες και τους οικείους σας».

 

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία στα στελέχη και τους εργαζόμενους του κόμματος λέγοντας: «Το 2023 θα είναι χρονιά δικαίωσης για τον Πρόεδρό μας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και για όλους εμάς, τα μέλη μιας ισότιμης ομάδας που όλο και μεγαλώνει, όλο και δυναμώνει με μόνο στόχο να κάνει καλύτερη τη ζωή όλων των πολιτών.

 

Δικαίωση γιατί εμείς δεν ξεχάσαμε ούτε στιγμή τους πολίτες και αυτό το έχουμε αποδείξει με τις δεκάδες περιοδείες που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, τις συσκέψεις, τις συναντήσεις, τις εκδηλώσεις, ανατρέποντας το μύθο που θέλει το κόμμα να βρίσκεται σε ύπνωση όταν είναι στην Κυβέρνηση. Θέλουμε να υπενθυμίσουμε στους πολίτες το έργο αυτών των τριάμισι ετών ανοιχτά, με επιχειρήματα όπως κάνει και όπως μας έμαθε ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης. Στόχος μας είναι μια μεγάλη νίκη στις πρώτες εθνικές εκλογές».

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ