14.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η… τριανδρία και μια συνάντηση που θα συζητηθεί!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Είναι γνωστές σε όλους οι καλές σχέσεις ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και στον Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι γνωστές, επίσης, και οι καλές σχέσεις ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Οι πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και όπως φαίνεται πολλά σενάρια δουλεύονται υπογείως. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Sovaro.gr πριν από λίγες ημέρες σε ένα ωραίο μαγαζί με καλό κρασί κοντά στον Λυκαβηττό έγινε μια συνάντηση – ασυνήθιστη θα λέγαμε – φιλική αλλά και πολιτική. Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Κωνσταντίνο Καραμανλή. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε γέλιο αλλά δεν έλειψαν και οι πολιτικές αναφορές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η… τριανδρία συζήτησε για την αναποτελεσματική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και οι τρεις τους εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την πορεία της χώρας, ενώ δεν έλειπαν και οι συχνές επικρίσεις προς τον σημερινό Πρωθυπουργό.

Τέλος, είμαστε σίγουροι ότι μεταξύ τους δεν αναφέρθηκε κάτι για νέο κόμμα, ούτε για παραιτήσεις αλλά ούτε και για πίεση για πρόωρες εκλογές. Απλώς επέμειναν στην αποτυχημένη πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη και στα λάθος πρόσωπα που ο ίδιος έχει επιλέξει για επιτελικές θέσεις.

Γιατί άραγε;

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ