24.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ηχηρό ΟΧΙ Γιαννακόπουλου στον Τράγκα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες ότι ο Γιώργος Τράγκας και ο Φαίδων Βόβολης είχαν μία συνάντηση, στην οποία έδωσαν τα χέρια – έστω για την ώρα – καθώς βλέπουν και οι δύο ότι τα κουκιά δεν βγαίνουν και τόσο εύκολα. Και είχαμε γράψει τότε ότι θα προχωρήσουμε και σε μία ακόμα αποκάλυψη.

Γνωρίζουμε ότι ο Γιώργος Τράγκας εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούσε να προσεγγίσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τα τελευταία ποστ του ιδιοκτήτη της ΒΙΑΝΕΞ ενάντια στην κυβέρνηση και τα δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστοσελίδων ότι ο ίδιος σκέφτεται να δημιουργήσει κόμμα, έκαναν τον Γιώργο Τράγκα να πιέσει την πλευρά Γιαννακόπουλου για μία συνάντηση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας η συνάντηση αυτή έγινε, στο σπίτι του δεύτερου, ο Τράγκας ξεδίπλωσε τις επικοινωνιακές και πολιτικές του προτάσεις, αλλά εις μάτην. Εισέπραξε ένα πελώριο ΟΧΙ από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και έφυγε από το σπίτι χωρίς καμία ελπίδα. Έτσι, προχώρησε τη συνεργασία με τον Βόβολη, μήπως και σώσει την κατάσταση. Να τονίσουμε εδώ, ότι παρά τη διαφήμιση, ο Τράγκας δεν εμφανίζεται ως ξεχωριστό κόμμα σε καμία δημοσκόπηση, κάτι που έχει βάλει σε σκέψεις και προβληματισμό τον ίδιο και το επιτελείο του.

Από την άλλη, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κάνει κόμμα. Μπορεί να το σκέφτεται, αλλά δεν έχει προχωρήσει περισσότερο η σκέψη αυτή. Στο μέλλον θα δούμε. Πάντως, απ’ ότι φαίνεται αυτοί που προσεγγίζουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (πολιτευτές, παράγοντες, δημοσιογράφοι) θέλουν περισσότερο από τον ίδιο τη δημιουργία κόμματος, για τους… δικούς τους λόγους.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ