24.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Επιβεβαίωση του Sovaro.gr: Λεφτά άμεσα από το στοίχημα «γιοκ»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Η επιβεβαίωση των όσων γράψαμε πριν από λίγο καιρό, ήρθε και από επίσημα χείλη. Λεφτά για τις ΠΑΕ από το στοίχημα δεν υπάρχουν. Ή τουλάχιστον, δεν υπάρχουν άμεσα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2, να αντιμετωπίζουν οξύτατο πρόβλημα βιωσιμότητας.

Σε ρεπορτάζ του το ioniansports.gr αναφέρει:

«Τελικά χρήματα από το στοίχημα δεν θα πάρουν οι ομάδες της SL2. Τουλάχιστον όχι άμεσα, ίσως όταν τελειώσει το πρωτάθλημα! Αύτη η είδηση βγήκε την Πέμπτη 10/2 από τα ρεπορτάζ! Στην πρόσφατη συνάντηση με τον υφυπουργό Λευτέρη Αυγενάκη η Super League 2 πήρε το μήνυμα να μην περιμένει άμεσα έσοδα από τη φορολογία των κερδών των παικτών του Στοιχήματος.

Μόνη είδηση που προέκυπτε ήταν ότι θα γίνει νέα επαφή έπειτα από 2,5- 3 μήνες. Τα παραπάνω μετέφερε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος στα μέλη της λίγκας κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Πέμπτης (10/02). Όπως ήταν λογικό, υπήρξαν αντιδράσεις, αφού οι ΠΑΕ περίμεναν πώς και πώς τα χρήματα από το Στοίχημα και ο προγραμματισμός όλων πάει… περίπατο. Για τον λόγο αυτό θα ζητηθεί άμεσα συνάντηση με τον Αυγενάκη, αφού τίθεται θέμα βιωσιμότητας.

Εκτός αυτού θα ζητηθεί την Παρασκευή (11/02) να γίνουν πιο ελαστικοί οι κανόνες αδειοδότησης… Σε αναμμένα κάρβουνα πλέον όλες οι ΠΑΕ αλλά και οι ποδοσφαιριστές που βλέπουν ότι οι ομάδες αδυνατούν να φανούν συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και το θέμα μεγαλώνει ή μάλλον αρχίζει και γιγαντώνεται καθημερινά. Από τις υποσχέσεις ξανά στα άδεια ταμεία. Αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα ‘έναν ολόκληρο γύρο για να τελειώσει το πρωτάθλημα».

Το  δελτίο Τύπου της Σούπερ Λιγκ 2 αναφέρει σχετικά με το Δ.Σ. της Πέμπτης 10/2:

«Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

Αύριο στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του προεδρείου της SL2 με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Δημητρίου, σχετικά με την τροποποίηση των κανόνων αδειοδότησης. Θα ζητηθεί συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, όπου θα συζητηθούν θέματα που άπτονται του Πρωταθλήματος της Super League 2.

Το Πρωτάθλημα της Κ20 θα ξεκινήσει στις 6 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί με Final Four στις 5 Ιουνίου».

Εμείς εδώ στο sovaro.gr, είχαμε πριν από μερικές μέρες, αναφερθεί στο όλο θέμα.

Λεφτά από το στοίχημα στις ΠΑΕ: Θα αφαιρεθούν οι προκαταβολές;

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ