14.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Διαγωνισμός Δένδια με Σαμαρά – Ακούγεται ότι θα βγουν πολλά άπλυτα στη φόρα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

«Ο Γρίβας έλεγε, έχουμε τρεις εχθρούς: Τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ήταν οι κομμουνιστές». Αυτή η ατάκα του Διγενή Γρίβα την οποία επικαλέστηκε μιλώντας στην Βουλή, ο βουλευτής της Α’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, αποτέλεσε την αφορμή για την αποπομπή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, τού το «φύλαγε», αφού ο κ. Μπογδάνος είχε καταθέσει στεφάνι στις εκδηλώσεις των απόστρατων αξιωματικών στο Γράμμο για τη νίκη του Εθνικού Στρατού. Βιβλίο για τις… αθέατες όψεις της τέως καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ ολοκληρώνει αυτές τις ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sovaro.gr ο κ. Σαμαράς θα βγάλει πολλά άπλυτα στην φόρα. Μα, τέτοιος διαγωνισμός στο κυβερνών κόμμα!

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, αγωνίζεται να αποδείξει στον διεθνή παράγοντα ότι ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις νεο-ταξίτικες επιταγές και ο Κυριάκος ακολουθεί κατά πόδας! Οι συνιστώσες στη Νέα Δημοκρατία και τα συμφέροντα είναι όσα όλων των υπόλοιπων κομμάτων μαζί.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ