19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός στις φυλακές Δομοκού

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ο Γιάννης Λαγός είναι σήμερα εκλεγμένος Ευρωβουλευτής, αλλά βρίσκεται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού και όχι στην Ευρωβουλή να ασκεί τα καθήκοντα, για τα οποία τον ψήφισε ο ελληνικός λαός.

Μετά από κάποιους μήνες και ενώ οι σχέσεις του με τη διεύθυνση των φυλακών δεν είναι και οι καλύτερες (θυμάστε το θέμα σχετικά με την άδεια που δεν του έδιναν από το κατάστημα κράτησης να μεταβεί στην Αθήνα για να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τις σχετικές ερωτήσεις – τοποθετήσεις του, τα προβλήματα που του δημιούργησαν τόσο ο διευθυντής όσο και η Εισαγγελέας των φυλακών, την απεργία πείνας που είχε πραγματοποιήσει και τότε και τελικώς τη μήνυση, που όπως φαίνεται θα λυθεί στα δικαστήρια, γιατί όλως τυχαίως μόλις την Πέμπτη του ζήτησαν να καταθέσει πρόσθετα στοιχεία για τη μήνυση), πριν από λίγο διάστημα του έκοψαν τα μεροκάματα στη φυλακή γιατί δεν δέχτηκε έλεγχο στο κελί του. Αυτό σημαίνει παραπάνω παραμονή εντός φυλακής.

Όπως δηλώνει και ο ίδιος, η κατάσταση με το «στημένο κατηγορητήριο και την άδικη φυλάκιση των στελεχών της Χρυσής Αυγής – νυν και πρώην – έφτασε στο απροχώρητο». Έτσι, προχωράει σε νέα απεργία πείνας και όπου βγει. Να ενημερώσουμε ότι η απεργία πείνας του Γιάννη Λαγού ξεκίνησε την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ