12.7 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ανακοινώνονται όλα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας (Λίστα)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Ανακοινώνονται όλα τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας καθώς βαδίζουμε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές.

Tα ονόματα έχουν οριστικοποιηθεί μετά από διαρκείς συσκέψεις των στελέχών που επεξεργάζονται τις λίστες, ήτοι του γραμματέα της ΝΔ Παύλου Μαρινάκη, γενικού διευθυντή του πρωθυπουργικού Γραφείου Γιάννη Μπρατάκου και του συμβούλου του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη.

Στόχος της ανακοίνωσης σήμερα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές να έχουν στη διάθεσή τους και τις ημέρες του Πάσχα ώστε να κάνουν πιο έντονο προεκλογικό αγώνα στις περιφέρειές τους.

Στα ψηφοδέλτια εννοείται ότι θα συμμετέχουν όλοι οι νυν εκλεγμένοι βουλευτές – πλην του Κώστα Καραμανλή που έχει δηλώσει ότι δεν θα κατέβει εκ νέου ως υποψήφιος, όπως και ο Κώστας Τζαβάρας.

Σε επίπεδο ονομάτων δεν αναμένονται εκπλήξεις, καθώς στην πλειονότητά τους έχουν ανακοινωθεί ήδη. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο-έκπληξη που έχει κρατήσει ο κ. Μητσοτάκης για τις εντυπώσεις της τελευταίας στιγμής.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο, αν και δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον παραιτηθέντα βουλευτή Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα, μετά τα αποτελέσματα έκθεσης του ΣΔΟΕ που, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του στις κατηγορίες περί αναθέσεων από το Δημόσιο.

Εκτός ψηφοδελτίων θα είναι Μαρία Σπυράκη, η Σοφία Νικολάου και ο Ανδρέας Πάτσης όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Το Επικρατείας το χειρίζεται ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το Πάσχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ