34.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Σε γνωρίζω από την όψη…. «των offshore»  τη τρομερή!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σε γνωρίζω από την όψη…. «των offshore»  τη τρομερή!

Γρηγόρης – Αλέξανδρος – Δημητριάδης – ο «Άσσος» στο μανίκι του Πρωθυπουργού!

Όποια offshore δε σε σκοτώνει…. σε κάνει μέχρι και διευθυντή πρωθυπουργικού γραφείου!

«Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε…» (όπως έλεγε κι ο παππούς Μητσοτάκης) αφού έτσι κι αλλιώς… μ’ ένα.. «έλα μωρέ στην Ελλάδα ζούμε συμβαίνουν αυτά» ξεμπερδεύουμε ευ-κώλος!

Ειδικά όταν πρόκειται για πρόσωπο που φέρει περγαμηνές εκ Μεγάλης Βρετανίας, ιδιοκτήτη δικηγορικής εταιρίας εις το Κολωνάκιον με ειδίκευση στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο (ήξερε αυτός τι σπούδασε θα δούμε παρακάτω γιατί….) και με πελάτες μεγαλοπρεπείς εταιρίες που δραστηριοποιούνται εις τους τομείς της κοινής ωφέλειας, της ενέργειας, της τεχνολογίας, των ΜΜΕ, καθώς  και χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Γόνο του Μητσοτακέϊκου, υιό της Κατερίνας (αδελφής του Κυριάκου) και αγαπημένο εγγόνι του παππού της οικογένειας!

Πώς να κάνεις λοιπόν τα στραβά μάτια σε έναν τέτοιο άνδρα βρε αδερφέ και να μην τον προσλάβεις διευθυντή του πρωθυπουργικού σου γραφείου, ασχέτως αν δήλωσες «Τέλος στις προσλήψεις συγγενών» και να του δώσεις μάλιστα και την εποπτεία και επικοινωνία της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών για λογαριασμό του Μαξίμου.

Κι οι «ευγενικές χορηγίες εξουσίας» του Πρωθυπουργού προς τον εν λόγω άνδρα δεν σταματούν εδώ…

Παροικούντες στην Πειραιώς, μεγαλοστελέχη της γαλάζιας παράταξης, άτομα από το Μητρώο Στελεχών και λοιποί κομισάριοι του Κόμματος, (οι τελευταίοι στα κάγκελα μιας και το κόμμα δεν τους αξιοποίησε κατά τα γνωστόν: «προεκλογικά σου τάζω… μετεκλογικά χέζω την παρόλα μου»), κάνουν λόγο για άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου και προσωπικό του Σύμβουλο, τη σιδηρά πυγμή του Κόμματος και τον mission impossible της Κυβέρνησης.

Τον άνθρωπο που είχε τον πρώτο λόγο στη διαμόρφωση των ψηφοδελτίων του Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές τον Ιούλιο του ’19  αφού, αντάμα με τον έτερο έμπιστο επί 20ετίας του Προέδρου Θανάση Νέζη, όργωσαν κυριολεκτικά προεκλογικώς τη χώρα πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους τοπικούς Προέδρους ΝΟΔΕ και ΟΝΝΕΔ, από τους οποίους φυσικά ενημερώθηκαν για τα βιογραφικά των υποψηφίων από το Μητρώο Στελεχών, επιλέγοντας όμως εντέλει πρόσωπα κατά το δοκούν βεβαίως – βεβαίως.

Ο ίδιος άνθρωπος, κατά έγκυρες πληροφορίες, ήταν αυτός που επέλεξε ποιοι θα είναι οι Διοικητές που θα τοποθετηθούν στα Νοσοκομεία, αλλά και στους λοιπούς Οργανισμούς.

Είναι το πρόσωπο εκείνο που κρίνει ποιος θα διαβεί την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου, ποιος θα τοποθετηθεί που, ποιος θα ανέλθει και ποιος θα κοπεί.

Με απλά λόγια…. Ο διαμορφωτής της ΝουΔούλας!

Και το όνομα αυτού….. Γρηγόρης – Αλέξανδρος – Δημητριάδης!

Ο δε λόγος του, είναι συμβόλαιο! Λένε οι επαΐζοντες!

Και τι συμβόλαιο!!! Σαν αυτό που σύναψε με τον «ανανήψαντα εις τα νάματα της Energa – Hellas Power» Αριστείδη Φλώρο, (κατηγορούμενο για υπεξαίρεση 236 εκ ευρώ από το Δημόσιο), στις 7 Ιουλίου του 2009 όταν καταχωρήθηκε στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η «Φλώρος & Δημητριάδης Α.Ε» εταιρεία φωτοβολταϊκών, ενώ όλως περιέργως δύο χρόνια αργότερα, όταν ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για το σκάνδαλο της “Energa», η εταιρεία αλλάζει ονομασία σε «Prior Ενεργειακή Α.Ε» και τα δύο συνεταιράκια γίνονται άφαντα από τη διοίκηση της εταιρείας.

Ως νομικός εκπρόσωπος βέβαια της οικογένειας Φλώρου είχε και «την ευγενή καλοσύνη» να επιμεληθεί και τη σύσταση offshore εταιρειών για λογαριασμό της, όπως κατέθεσε άλλωστε και ο ίδιος στον ανακριτή της υπόθεσης «Energa» Σπύρο Γεωργουλέα, χωρίς όμως, όπως τόνισε,  να γνωρίζει τις παράνομες δραστηριότητες του Αριστείδη Φλώρου αφού δεν είχε το χρόνο να τις αξιολογήσει.

Δεν είχε το χρόνο…!

Ήταν απασχολημένος φαίνεται με την Προεδρία του Δ.Σ της Ανώνυμης Εμπορικής Εταιρείας Παροχής Υπηρεσιών «Link 2U» συμφερόντων της οικογένειας Φλώρου που συστήνεται το 2011. Πόστο από το οποίο παραιτείται, όλως περιέργως ξανά ένα χρόνο αργότερα για να αναλάβει εκ νέου καθήκοντα Προέδρου μιας νέας, εισπρακτικής αυτή τη φορά εταιρίας που δημιουργείται, πάλι της οικογένειας Φλώρου με την επωνυμία «Link 2U Credit A.E» Πόστο από το οποίο παραιτείται εκ νέου βεβαίως – βεβαίως στις 17 Ιανουαρίου του 2013 για να προσληφθεί λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 10 Νοέμβριου του ίδιου έτους, ως Σύμβουλος Υπουργού στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Μόνο που υπουργός τότε ήταν ο αγαπημένος του θείος… Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο οποίος έσπευσε μάλιστα άρον – άρον να άρει το ασυμβίβαστο το ανιψιού του (Συμβούλου και δικηγόρου εταιρειών.)

Νομικός εκπρόσωπος λοιπόν και Πρόεδρος εταιρειών του Αριστείδη Φλώρου, ο οποίος αρχικά κρίθηκε ένοχος για λαθρεμπορία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και υπεξαίρεση 236 εκ. ευρώ από το Δημόσιο στο σκάνδαλο της  «Energa – Hellas Power». Το Εφετείο βεβαίως του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, του σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη. Οι δικαστές της υπόθεσης δε, πρέπει να τονιστεί ότι οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή βάση του ΝΕΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΩΝ Σ ΑΥΤΟΥΣ.  Να τα λέμε αυτά για να μην περνάνε στα ψιλά…

«Καλή συμπεριφορά λοιπόν μετά την πράξη»

Που σημαίνει ότι… Η ΠΡΑΞΗ ΕΓΙΝΕ! ΚΑΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Κι ο επίλογος…. η δήλωση του δικηγόρου του Φλώρου…

«Η δικαστική απόφαση για τον πελάτη μου, αποκαθιστά τη λογική στην υπόθεση του Φλώρου»

Και τη λογική στις συνειδήσεις των Ελλήνων πολιτών ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ που ζουν με μισθούς πείνας για να υπεξαιρούν κάποια λαμόγια τα χρήματά τους ποιος την αποκαθιστά;;;;;

Αν δεν είχε αλλάξει ο Νόμος διά του Παρασκευόπουλου, τι τροπή θα έπαιρνε η υπόθεση;;;;;

Ποιοι οι λόγοι που δεν απομακρύνει τον Δημητριάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης;;;;; Τον κρατά από κάτι;;;;; Η ενδεχόμενη απάντηση στο ερώτημα εκ μέρους του Πρωθυπουργού ενδεχομένως να είναι… «Μα αθωώθηκε πανηγυρικά»

Κι η δική μας….

«Εκτός του Τσοχατζόπουλου… ουδείς άλλος πολιτικός με εμπλοκή σε σκάνδαλα που συντάραξαν το πανελλήνιο πλήρωσε ποτέ σ αυτή τη χώρα το τίμημα των πράξεών του για να είναι στη φυλακή!!!»

Ο ανανήψαντας εις τα νάματα της «ENERGA» ο άνθρωπος με το πρωτογενές πλεόνασμα σε

Η σιδηρά πυγμή της Κυβέρνησης, ο από μηχανής «Θεός» της Ν.Δ, ο αυλοκόλακας του Πρωθυπουργού, ο κομισσάριος της διαπλοκής, ο «αρχάγγελος» του κόμματος, ως ειλικρινής ειδωλολάτρης που κολακεύει τον αρχηγό του.

Ειδικότερα, στις 7 Ιουλίου 2009 καταχωρείται στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών η εταιρεία Αρ. Φλώρος – Γρ. Δημητριάδης ΑΕ. Το 2011, όταν είχε πια ξεκινήσει η εισαγγελική έρευνα για την Energa, το όνομα της εταιρείας άλλαξε σε Prior Ενεργειακή ΑΕ. Οι Φλώρος και Δημητριάδης δεν εμφανίζονται πια στη διοίκηση της εταιρείας.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ