34.7 C
Athens
Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Πολιτευτές και βουλευτές γίνανε «μαλλιά κουβάρια»!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

 ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εκτός από τον πονοκέφαλο της πτωτική πορείας των ποσοστών που έχει προκληθεί στο Μαξίμου,  μεγάλο βάσανο παραμένει ο Πειραιάς.

Ακόμα «σφάζονται» στο εκλογοδικείο η α’  επιλαχούσα βουλευτής της ΝΔ – Δικηγόρος  Ζωή Ρούσσου και ο βουλευτής Πειραιά Νικόλαος Μανωλάκος – αντιστράτηγος εα επίτιμος Διοικητής ΑΣΔΕΝ.

Οι καταγγελίες για την χρήση πλαστογραφημένου χάρτη εκ μέρους του βουλευτή Ν. Μανωλάκου , ενώπιον του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου σόκαρε τα στελέχη του Μαξίμου, τα οποία βρέθηκαν απολογούμενα μπροστά στον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη . Γνωρίζοντας πολύ καλά οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού ότι ο αντιστράτηγος εα Νικ. Μανωλάκος συμμετείχε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019 ως Διοικητής της ΑΣΔΕΝ με κώλυμα εκλογιμότητας, αιφνιδιάστηκαν από τις καταγγελίες της κ. Ρούσσου για τη χρήση των πλαστογραφημένων στοιχείων και την εμπλοκή των υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η απάτη εν προκειμένω βοά!  Μια υπηρεσία που εκ του τίτλου της -Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Εσωτερικού και Νήσων – ΑΙΓΑΙΑΣ – αποδεικνύεται ότι έχει νησιά στην αρμοδιότητα της  και μάλιστα τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους , για τη συγκεκριμένη υπόθεση δεν υπήρχε κανένα νησί της Α Πειραιά , στην αρμοδιότητα της παρά το γεγονός ότι  το 2015 ο Υπ. Καμένος έχει δηλώσει τα εξής:

 Παρουσία ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στις τελετές παράδοσης …

www.mod.mil.gr › anakoinoseis-typoy

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας απηύθυνε τον εξής χαιρετισμό στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ:

«Παρουσία του συνόλου της στρατιωτικής ηγεσίας, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και των αρχηγών των  Τριών  Όπλων, είμαστε όλοι εδώ σήμερα  στην παράδοση και παραλαβή της ΑΣΔΕΝ. Ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο  στρατηγείο για την πατρίδα μας, ένα στρατηγείο το οποίο βρίσκεται συνεχώς σε εγρήγορση  λόγω των συνεχιζόμενων απειλών εξ Ανατολών. Ένα στρατηγείο που περιλαμβάνει από τη Σαμοθράκη, όλα τα νησιά του ανατολικού και του κεντρικού Αιγαίου  μέχρι τη Γαύδο, τα Αντικύθηρα και συνεχίζει προς τα επάνω στις Κυκλάδες.

 

Βίντεο σε δημόσια τελετή ανακοινώνεται η αρμοδιότητα της ΑΣΔΕΝ όπου αναφέρεται ρητά ότι ο κ. Μανωλάκος είναι ο χερσαίος διοικητής όλων των νήσων του Αιγαίου πλην Θάσου!

http://www.newsnowgr.com

Πρέπει, πραγματικά να είσαι  ή παντελώς ηλίθιος ή διαπλεκόμενος …… για να το ισχυριστείς αυτό .

Η εντολή εκ μέρους του Μαξίμου  ήταν μία : κρατήστε το θέμα χαμηλά , θα εκτεθούμε ανεπανόρθωτα όλοι!

Και πώς να μην εκτεθούν , αφού ο σκοπός της υποψηφιότητας του κ. Μανωλάκου ως αντιστρατήγου ήταν να τραβήξει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής για να ανέβουν τα ποσοστά της ΝΔ στον Πειραιά. Αυτό όμως αποτελεί και την πραγματική και ουσιαστική παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας, της νοθείας. Υποψήφιος με εξουσία και μάλιστα στρατιωτική λειτούργησε ως μαγνήτης για το εκλογικό κοινό!  Απλά, δεν περίμενε το Μαξίμου ότι προκειμένου να διατηρήσει την ιδιότητα του βουλευτή ο κ. Μανωλάκος θα προέβαινε σε χρήση πλαστών εγγράφων και θα μεθόδευε με τους συναδέλφους του στρατιωτικούς την άρνηση της διοίκησης, να στείλει τα στοιχεία στο δικαστήριο τα οποία ζητήθηκαν πολλές φορές,  επικαλούμενοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες , τάχα βαθμό ασφαλείας «απόρρητο» , ενώ αυτά είχαν χορηγηθεί πολλές φορές σε αρκετούς στρατιωτικούς για να εκπονήσουν διπλωματικές εργασίες και βρίσκονταν δημοσιευμένα στο διαδίκτυο. Πήγαν να σκάψουν το «λάκο» στην Δικηγόρο Ζωή Ρούσσου και στο τέλος βρίσκονται να έχουν πέσει μέσα προσπαθώντας και με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Έχουν φτάσει στο σημείο να κοροιδεύον προκλητικά και τους εισαγγελικούς λειτουργούς,  ζητώντας να μην χορηγήσουν στοιχεία με διάφορες φτηνές δικαιολογίες και προφάσεις , αποδεικνύοντας περίτρανα την αγωνία τους για να αποφύγουν τις έννομες συνέπειες των αξιόποινων πράξεων τους εις  βάρος της Δικηγόρου Ζωής Ρούσσου.

Από την άλλη, το Μαξίμου ,  δεν περίμενε σε καμία περίπτωση ότι η Δικηγόρος Ζωή Ρούσσου θα προέβαινε σε μηνύσεις ούτε βέβαια υπολόγιζαν, ότι θα ζητούσε από τη δικαιοσύνη την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, καταγγέλλοντας ακόμα και ανώτατους δικαστές του ΑΕΔ, οι οποίοι της αρνήθηκαν να της χορηγήσουν αντίγραφα από τη δικογραφία που διατηρούνταν στο αρχείο του Δικαστηρίου , τα οποία στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι εξαφανίστηκαν ……

Ήδη εκκρεμεί και άλλη μήνυση για τα αδικήματα   :

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ
ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΥΠΕΞΑΓΩΓΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ
ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Τελικά η διαπλοκή στον Πειραιά δεν έχει πάτο , αλλά από ότι φαίνεται και στο χώρο της δικαιοσύνης γίνονται διάφορα χατίρια , ειδικά μάλιστα όταν ανώτατοι δικαστές βρέθηκαν εν προκειμένω μετά την συνταξιοδότηση τους σε καίριες νευραλγικές θέσεις……

Το επόμενο επεισόδιο του ξετυλίγματος της διαπλοκής,  θα παιχτεί στις 18-5-2022 ενώπιον του ΑΕΔ, όπου η Δικηγόρος Ζωή Ρούσσου ζητά την επανεξέταση του κωλύματος εκλογιμότητας . Ένα δύσκολο νομικό θέμα  ως προς την επανεξέταση , αλλά απόλυτα δίκαιο , όταν μάλιστα φήμες λένε ότι τα στοιχεία που έχει στα χέρια της αποδεικνύουν ότι έχει 1000% δίκιο!

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ