17.6 C
Athens
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Κούγιας καλεί Μαρινάκη, Σαββίδη Αλαφούζο σε «συμμαχία» με αφορμή την επίθεση σε δικαστή

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Επίθεση από κυκλώματα-πολύ πιθανόν του παραποδοσφαίρου δέχθηκε ανώτατος δικαστής του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, καθώς άγνωστοι προξένησαν φθορές στο αυτοκίνητό του. Δικαστής ο οποίος δεν είχε ακόμα προλάβει να λάβει κάποια απόφαση, καθώς ήταν πρόσφατα τοποθετημένος στο πόστο αυτό, φέρεται να παραιτήθηκε από τη θέση του στο Διαιτητικό Δικαστήριο, σύμφωνα με δημοσίευμα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, έχει μπροστά του σωρεία υποθέσεων, με πιο σημαντική, αυτή στις 23 Νοεμβρίου, σχετικά με το αν πρέπει να εκπέσουν του αξιώματός τους, τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ, έσπευσε να διαχωρίσει την επίθεση με τον χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο μάλλον η απόφαση παραίτησης έρχεται σε αντίθεση με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης, είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας, καλεί σε «συμμαχία» τους τρεις από τους τέσσερις πόλους του big4 σε «συμμαχία», δηλαδή Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζο, μέσα από επιστολή του.

Και ειδικότερα, με επιστολή του, ενίσταται για την ανακοίνωση της ΕΠΟ, θεωρώντας ότι πρέπει να διερευνηθεί η σχέση της επίθεσης με την υπόθεση η οποία εκδικάζεται στις 23 Νομεβρίου και έχει να κάνει με την έκπτωση τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

“Πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξη μου σε πολύ γνωστό τηλεοπτικό σταθμό είχα δηλώσει ότι αυτή την στιγμή στο ελληνικό ποδόσφαιρο επικρατεί τρόμος και αναφερόμουν σε τρομοκρατημένους παράγοντες, ιδιοκτήτες ΠΑΕ, διαιτητές ποδοσφαίρου, παρατηρητές, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι αυτοί οι εγκληματίες του παρασκηνίου που κρύβονται πίσω από όσα παράνομα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες, προκειμένου να τρομοκρατήσουν και το τελευταίο ανάχωμα νομιμότητας που είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο και προκειμένου να σωθούν από την βέβαια έκπτωση των προσώπων που υλοποιούν τις παράνομες αποφάσεις τους, θα έφταναν με το θράσος που έχουν και με την ατιμωρησία της οποίας απολαμβάνουν να τρομοκρατήσουν και μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου το οποίο πιθανότατα λόγω της εντιμότητας του δεν ελέγχουν.

Τις τελευταίες ώρες παρατηρώ τις εσπευσμένες ανακοινώσεις της ΕΠΟ περί του ότι δήθεν η μαφιόζικη επίθεση σε μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο θα αποφασίσει στις 23/11/2021 για την έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη από το Δ.Σ. της ΕΠΟ λόγω της πρωτοφανούς παραβιάσεως των κανονισμών από την Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της οποίας ήταν μέλη, είναι άσχετη με το ποδόσφαιρο. Αυτή η ανακοίνωση προσβάλει την δικαστική προσωπικότητα και την εν γένει προσωπικότητα του Προέδρου Εφετών των Διοικητικών Δικαστηρίων κ. Κουτρίκη, ο οποίος σημειωτέον ήταν και ο εισηγητής σε αυτή την υπόθεση και αναμένω ανακοίνωση από την Ένωση Διοικητικών Δικαστών, αλλά και την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα κ. Κωνσταντίνου Σπυρόπουλου.Κύριε Αυγενάκη πρέπει να καταλάβετε ότι η ανοχή την οποία επιδεικνύεται σε όλες αυτές τις παρανομίες που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα μετατρέψουν την ποδοσφαιρική κοινωνία σε μία τρομοκρατημένη κοινωνία επιπέδου μαφίας στην Σικελία.

Επιτέλους πρέπει να αφυπνιστούν οι κ.κ. Αλαφούζος, Σαββίδης και Μαρινάκης και να αντιληφθούν τι τους περιμένει, αφού δεν ενεργοποιούν όλους τους διωκτικούς μηχανισμούς του ελληνικού κράτους, ώστε να συλλάβουν όπως έγινε και στο παρελθόν όλους αυτούς τους εγκληματίες, οι οποίοι θα διώξουν και τους τελευταίους Έλληνες από τα γήπεδα και θα μείνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο μόνο ποδοσφαιρικές εταιρείες που ελέγχουν πρόεδροι ενώσεων που έχουν εκλεγεί με παράνομους τρόπους, γήπεδα άδεια από οπαδούς και τους στοιχηματζήδες να στήνουν παιχνίδια ακόμη και τοπικών πρωταθλημάτων».

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ