29.1 C
Athens
Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

Οι θεραπείες και …μη, των ασθενών και …μη

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Μια δυναμική συλλογή πηγών και στοιχείων που δεν βρήκαν το δρόμο της δημοσιότητας. ‘Ένας προβληματισμός σχετικά με την αντιμετώπιση της Covid-19.

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη της πανδημίας, εμφανίστηκαν τα πρώτα εμβόλια. Τα οποία άρχισαν να χορηγούνται μαζικά στον παγκόσμιο πληθυσμό αν και σε πειραματικό στάδιο και προσωρινώς αδειοδοτημένα (link2). Και με τρόπο αδειοδότησης που ελέγχεται (link2), (link2). Η δε αποτελεσματικότητά τους εξαρτάται από πληθώρα παραγόντων όπως τύπος, κατασκευαστής, υποδοχείς ACE2 κάθε ανθρώπου, ηλικία, φύλο, μεταλλάξεις κτλ. Είμαστε στην τέταρτη φάση πειραματικής δοκιμής, δηλαδή μαζικός εμβολιασμός αλλά με την τρίτη φάση να κρατάει 3 μήνες, αντί για 2 χρόνια που έπρεπε… Δοκιμάστηκαν πρώτα σε ζώα; Τι ισχυρίζεται η Dr Lee Merrit (link2);

Οι επιφυλάξεις για τα εμβόλια και για τις παρενέργειές τους, λίγο πολύ γνωστές αν και αξίζει να βλέπουμε και αυτή την πλευρά του θέματος: (link), (link), (link), (link), (link), (link), (link), (link2). Αλλά μετά από κάποιο διάστημα και οι πρώτες έρευνες βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δεν αφορούν μόνο τον «βολικό» αποδιοπομπαίο τράγο των εμβολίων αλλά και τα υπόλοιπα (link2). Παρενέργειες που αφορούν θρομβώσεις (link2), (link2), νευρολογικές παθήσεις (link2), αναφυλαξία (link2), αλλεργικές αντιδράσεις (link2), αποβολές (link2), πρήξιμο λεμφαδενών (link2), μυοκαρδίτιδες (link2), (link2), διαταραχές στον κύκλο των γυναικών (link2), (link2), (link2). Δεν είναι ότι υπάρχουν απλά χιλιάδες περιστατικά από το καθένα, πρέπει επειγόντως να ερευνηθεί η αιτιώδη σχέση με αυτά…

Ασφαλώς μπορεί κάποιος να υποθέσει πως στατιστικά μπορεί να είναι ασήμαντες αλλά μήπως τόσο ασήμαντες όσο να πεθάνει κάποιος από covid (link); Μέχρι τώρα στο σύστημα VAERS που καταγράφονται οι άμεσα σχετιζόμενες με τον εμβολιασμό παρενέργειες δεν είναι και λίγες. Για την ακρίβεια τους 3 πρώτους μήνες έχουν πεθάνει όσοι σε 10 χρόνια από κάθε εμβόλιο (link). Και μάλιστα εκεί καταγράφονται το 1% έως 10% των περιστατικών όπως λέει και ο Dr R. Flemming (link2). Επίσης ξεπέρασαν κατά πολύ το ηθικό όριο των νεκρών σε υγιή πληθυσμό σε σχέση με την covid (0,0017 έναντι 0,0009%). Η εμμονή για εμβολιασμό υγιή πληθυσμού, ενώ ο κίνδυνος της ασθένειας αφορά ένα 10% του πληθυσμού επίσης γνωστός, αν και αυτός ο πληθυσμός ήταν σε θέση να προστατευτεί με φάρμακα όπως λέει ο Dr Κούβελας (link), ο Dr Α. Αρσενόπουλος (link), ο Dr G. Tarro (link), o Dr Σ. Χάντζος (link2), o Dr Κ. Φαρσαλινός (link2), ο Dr P. Kory (link), ο πρώην υπουργός υγείας (link2). Και εδώ πληροφορίες για τα φάρμακα (link), (link2). Αλλά αυτή την εμμονή την ζούμε ένα χρόνο τώρα… Μόνο για τους εκλεκτούς τα φάρμακα (link2) ακόμα και αν οι ισχυρισμοί μετά είναι διαφορετικοί (link2), ακόμα κι αν υπάρχουν καταγγελίες (link2) (11’ λεπτό και μετά). Ακόμα και η επιστολή του σεβασμιότατου κ. Ιερώνυμου αναβλύζει χριστιανική αγάπη για το εμβόλιο (link), αλλά αυτή την αγάπη δεν την έδειξε πρωτοστατώντας στην προσπάθεια να έρθει στην χώρα το φάρμακο που σήκωσε τον 83χρονο αρχιεπίσκοπο όρθιο σε μια μέρα (link) κι ας ήταν πάλι διαφορετικοί οι ισχυρισμοί μετά.

Ανοσία της αγέλης είναι το επιχείρημα, το οποίο αυτοκαταρρίπτεται εν τη γενέση του για τα συγκεκριμένα εμβόλια (link2). Όπως και ότι προσφέρουν καλύτερη ανοσία από φυσική μόλυνση (link2). Υπάρχουν μάλιστα κάποιες ενδείξεις ότι το τρίτο κύμα της πανδημίας, πακέτο με τις μεταλλάξεις, το έχουν προκαλέσει οι εμβολιασμοί σύμφωνα με τον Dr Geert Vanden Bossche (link), (link2), τον Dr Γάκη (link2), τον Dr Δ. Κούβελα (link2), τον Dr R. Malone (link2), τον Dr Luc Montagnier (link2), τον Dr K. Parikka (link2) αλλά και τα δεδομένα από το Ισραήλ (link), τις Σεϋχέλλες (link2), (link2) τη Χιλή (link2), (link2), (link2), τα Αραβικά Εμιράτα (link) και αλλού (link2). Αλλά και τα γραφήματα δείχνουν αυτή την σύνδεση με τη θνησιμότητα (link2), (link2). Μήπως και το τρίτο κύμα της Ελλάδας; Τι έγινε στην Κάλυμνο (link2); Στην Μύκονο (link2); Μήπως απλά κυνηγάμε την ουρά μας (link2), (link2), (link2); Αν και ο κύριος Καπραβέλος επιμένει ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι (link2).

Και τελικά μέσα από όλα αυτά προκύπτουν κάποια εύλογα ερωτήματα – επιχειρήματα. Η παραίτηση του μέλους της επιτροπής φαρμακοεπαγρύπνησης Π. Βλαχογιαννόπουλου (link), με σοβαρές καταγγελίες δεν θα έπρεπε να προβληματίσει τους ιθύνοντες και τους υπέρμαχους της δημόσιας υγείας, η οποία περνάει μόνο μέσα από πρόγραμμα πειραματικού μαζικού εμβολιασμού; Η προτροπή προς τους εμβολιασμένους να προσέχουν γιατί μπορεί και να νοσήσουν (link), (link2), (link2), (link2), (link2) και να μεταδώσουν τον ιό (link2),  (link2) πάλι δεν θα έπρεπε να μας προβληματίσει (link), (link2); Το ότι οι εμβολιασμένοι δεν χρειάζεται να κάνουν τεστ, είναι υγειονομική απόφαση ή πολιτική (link2); Και αν το μόνο όφελος είναι ότι οι εμβολιασμένοι γλυτώνουν τα χειρότερα, αυτοί πως δεν γλύτωσαν τα χειρότερα (link), (link), (link2), (link2), (link2);

Θα πρέπει οπωσδήποτε να αντικαταστήσουμε την φυσική μας ανοσία με τεχνητή επιδεικνύοντας διαβατήρια εμβολιασμών (link); Μήπως έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι πλέον έχουμε ανοσία (link2); Γιατί δεν γίνεται έλεγχος πριν τον εμβολιασμό; Μήπως αυτό αποδειχθεί χειρότερο επειδή νέες έρευνες βγάζουν άλλα συμπεράσματα (link2), (link2), (link2), (link2) ενώ οι έρευνες του επίσημου αφηγήματος παρουσιάζουν κενά σχετικά με την ανοσία, την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων (link), (link2), (link2), (link2); Το εμβόλιο της γρίπης βοήθησε ή όχι την κατάσταση; (link).

Τα εμβόλια αναπτύχθηκαν πριν ή μετά την έρευνα που δείχνει ότι η ακίδα του ιού είναι τοξική; (link2), (link2), (link2), (link2), (link2), (link2) ή απλά έγινε ένα …λάθος (link2), (link2); Γιατί αν δεν απατώμαι η τεχνολογία τους βασίζεται στον εξαναγκασμό των κυττάρων να παράγουν αυτή την ακίδα. Αλήθεια έρευνα φαρμακοκινητικής έχει γίνει (link2), (link2),  (link2), (link2); Που ακριβώς παράγονται οι ακίδες μετά τον εμβολιασμό (link2); Θέμα που ήρθε και στο γερμανικό υπουργείο (link2). Αλλά και στην επιτροπή δημόσιας υγείας των ΗΠΑ (link2). Κι αν ισχύει αυτό, μήπως τελικά κινδυνεύουν και οι ανεμβολίαστοι; (link2), (link2), (link2), (link2). Αν μη τι άλλο εύλογα τα ερωτήματα και απαιτούν απαντήσεις…

Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ομοβροντία επιφυλάξεων, προειδοποιήσεων για τα εμβόλια, σε ότι αφορά κυρίως το μεσοπρόθεσμο διάστημα. Δηλαδή σε λίγους μήνες ή λίγα χρόνια. Θα επαναλάβω πως είναι μια συλλογή από πηγές που δεν βρίσκουν πρόσβαση στη μονομέρεια των ΜΜΕ. Όσοι από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές προτίθεστε να κάνετε κάποιο εμβόλιο σας προτρέπω να δείτε μία προς μία τις παρακάτω πηγές, έστω και αν σας πάρει κάποιες ώρες – μέρες. Για την ζωή σας πρόκειται άλλωστε και για μη αναστρέψιμη ενέργεια. Δεν υπάρχει καμιά προτροπή για τέλεση, ή μη, κάποιας ιατρικής πράξης αλλά το οφείλετε στον εαυτό σας να είστε ενημερωμένοι από κάθε πλευρά, ειδικά αν έχετε ακούσει μόνο την μία πλευρά ενάμιση χρόνο τώρα.

 1. Dr Andrew Caufman – Προκαλείται γενετική μετάλλαξη από τα mRNA εμβόλια (link);
 2. Dr L. Montagnier – Τα τρία κύματα θανάτων από εμβόλια (link2)
 3. Dr Dolores Cahill – κίνδυνος θανάτου από τα εμβόλια (link)
 4. Dr Δ. Κούβελας – παρενέργειες εμβολίων (link) –  Πρόβλημα με την ακίδα του εμβολίου (link2)
 5. Dr S. Bhakdi – το μεγαλύτερο πείραμα στην ανθρώπινη ιστορία με ανυπολόγιστους κινδύνους (link) –  Μην πιστεύετε στο ψέμα, κινδυνεύει η ανθρωπότητα (link2) – θρομβώσεις, αυτοάνοσα και θάνατοι από τον Σεπτέμβρη (link2) – υπάρχει προυπάρχουσα ανοσία στο γενικό πληθυσμό, κίνδυνος από τον εμβολιασμό (link2)
 6. Dr Δ. Αντωνίου – αποτελεσματικότητα, μεταδοτικότητα εμβολιασμένων, λειτουργία εμβολίου (link2)
 7. Dr Δρ Carrie Madej – γονιδιακή τροποποίηση (link), πειραματόζωα, προβλήματα γονιμότητας (link2)
 8. Dr Ι. Καλαμπόκης – στοιχεία για εμβόλιο Pfizer (link)
 9. Dr R. Buttar – Μεθόδευση κατά της ιβερμεκτίνης υπέρ των εμβολίων (link)
 10. Dr Sherri Tenpenny – Οι μηχανισμοί που προκαλούν βλάβες τα εμβόλια covid (link), (link2)
 11. Dr M. Yeadon – Οι κυβερνήσεις σας λένε ψέματα (link)
 12. Dr J. Ladapo και Dr H. Risch – τα εμβόλια είναι πιο επικίνδυνα από ότι αναγγέλλεται (link2).
 13. Dr R. Fleming – Πως κινείται το εμβόλιο στον οργανισμό (link2)
 14. Dr S. Hotze – επικίνδυνη γονιδιακή θεραπεία (link)
 15. Dr R. Malone – επιφυλάξεις για τα mRNA (link2)
 16. Ομάδα επιστημόνων για πανδημία και εμβολιασμούς (link)
 17. Dr V. Coleman – τα εμβόλια θα μπορούσαν να εξαλείψουν την ανθρωπότητα (link2)
 18. Dr G. Loewit – δεν έχω ξαναδεί τόσες παρενέργειες από εμβολιασμό (link2)
 19. Dr S. Seneff – θα υπάρξει επιδημία νευροεκφυλιστικών ασθενειών από τα mRNA (link2)
 20. Dr R. Hodkinson – ο ιός, τα εμβόλια και τα παιδιά (link2)
 21. Phd Κ. Πουλάς – για υποχρεωτικότητα και επιφυλάξεις για τον εμβολιασμό (link2)
 22. Dr Κ. Καρβέλλα – οι νεκροί από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, τα εμβόλια έχουν παρενέργειες (link2)
 23. Dr C. Hoffe – Οι εμβολιασμένοι είναι πλέον άτομα με ειδικές ανάγκες (link2) – μόνιμη καρδιολογική βλάβη (link2)
 24. Dr N. Tadeusz – ανεξέλεγκτη ανοσολογική αντίδραση του οργανισμού από τα mRNA (link2)
 25. Dr Α. Τσακρής – Ανοσία αγέλης δεν μπορεί να υπάρξει (link2)
 26. Dr. Μ. Σπύρου – ανόητος ο εμβολιασμός θετικών στον ιό (link2)
 27. Δηλώσεις γιατρών για περιστατικά μετά από εμβολιασμό (link2)
 28. Dr A. Mohamed – Οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν λόγω παραγωγής ακίδας από εμβολιασμένους (link2)
 29. Dr Janci Lindsay – Σταματήστε τους εμβολιασμούς μπορεί να οδηγηθούμε σε στείρωση (link2)
 30. Dr J.B. Classen  – μελέτη για εκφυλιστικές νευρολογικές ασθένειες (link2)
 31. Dr L. Palevsky – μείνετε μακριά από τους εμβολιασμένους (link)
 32. Βιολόγος Π. μοναχός – μαζικοί εμβολιασμοί, κίνδυνος για την δημόσια υγεία (link)
 33. Dr C. Perrone – κίνδυνος μετάλλαξης ανθρώπινου DNA (link)
 34. Dr Ε. Σαραντοπούλου – καρδιακές προσβολές και καρκίνος (link)
 35. Γενετίστρια A. Caude – επιγεννετικά θέματα και γονιδιακή τροποποίηση από τα mRΝΑ (link)
 36. Dr Μ. Ματσάκης – προβληματισμοί για τη νέα τεχνολογία mRna (link) και σε αντιδιαστολή με παραδοσιακά εμβόλια (link2)
 37. Γενετιστής Christian Velot – πιθανοί κίνδυνοι εμβολίων (link)
 38. Dr Mikovits – εμβόλια και ιατρικό κατεστημένο (link)
 39. Dr Alessandro Meluzzi – covid και επόμενη ασθένεια (link)

Υπάρχει δηλαδή ένας προβληματισμός, πέρα από τις παρενέργειες που ειπώθηκε πριν, για το αν ελλοχεύουν μια παγίδα για το ανοσοποιητικό τα καινούριας τεχνολογίας εμβόλια. Είτε όταν εμφανιστούν νέες ασθένειες, είτε ακόμα κι αν προκληθούν από αυτά. Υπάρχουν συστατικά που δεν ανακοινώνονται για λόγους πατέντας (αλήθεια πόσο ηθικό είναι αυτό για κάτι που θα βάλεις στο σώμα σου) και συστατικά γνωστά που ελέγχονται για την επικινδυνότητά τους (link2). Ασφαλώς υπάρχει και το ενδεχόμενο οι προβληματισμοί να είναι αβάσιμοι. Δεν ξέρει κανείς τις ιδεοληψίες κάποιου, τα λάθη του στους υπολογισμούς, ούτε το αν ζηλεύει τους συναδέλφους του που παίρνουν εκατομμύρια δουλεύοντας για την Pfizer. Αν όμως μία στο εκατομμύριο δεν είναι έτσι; Αν λέω… Γιατί βέβαια η ιδεοληψία και η ζήλεια είναι ένα κίνητρο αλλά το χρηματικό δεν είναι; Και πριν εμπιστευτεί κάποιος ένα σκεύασμα δεν πρέπει να γνωρίζει και αυτόν που του το πουλάει; (link), (link).

Αλλά και κάποια συμπτώματα είναι αρκετά ύποπτα (link2) που πρέπει να διερευνηθούν περαιτέρω. Και κάτι για μαγνητισμό των εμβολιασμένων (link2), (link2), (link2), (link2) που έγινε τόσο viral που έφτασε και στα τηλεοπτικά μέσα (link2), (link2). Για τον οποίο μαγνητισμό έχουν προσπαθήσει να δώσουν εξηγήσεις διάφοροι επιστήμονες που δεν το αποδίδουν στον …ιδρώτα (link2) (μετά το 6’), αλλά σε συστατικά που μπορεί να κρύβονται μέσα στα εμβόλια (link2), (link2), (link2)

Ένας άλλος προβληματισμός που φαίνεται από τις παραπάνω τοποθετήσεις είναι η επίδραση στο ίδιο το Dna. Ακραίο; Ίσως… Αλλά ο χρηματοδότης τους άλλα ισχυρίζεται (link). Και αυτός ο κύριος, Θ. Τάσης, κάτι τέτοιο οραματίζεται (link). Και ένας εκ τους δημιουργούς της συγκεκριμένης τεχνολογίας το ισχυρίζεται (link2). Αλλά και χρόνια πριν, ο πρόεδρος της Moderna ακριβώς αυτό διαφήμιζε (link). Το χακάρισμα του λογισμικού της ζωής το οποίο σχολιάζει και ο Dr Κ. Γρίβας (link).

Μέχρι και θεραπεία και για τον καρκίνο λοιπόν (link2), όπως και στην ταινία το μακρινό 1979 που με εμβολιασμό προσπάθησαν να αυξήσουν το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων. Το σύνδρομο του Αμβούργου (link). Δώστε βάση το πως ξεκινά μια άγνωστη ασθένεια, τι λέει ο γιατρός πριν πεθάνει αλλά και ανατριχιαστικές ομοιότητες με το σήμερα, ίσως και με το αύριο; Ελπίζω όχι… Σε κάθε περίπτωση πάντως ο προβληματισμός είναι διάχυτος (link2).

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ