5.7 C
Athens
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2025

Επίδειξη αξιοκρατίας από την κυβέρνηση – ξηλώνουν τους δικούς τους και τους αντικαθιστούν με «αρχαία» στελέχη του ΠΑΣΟΚ;

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του sovaro.gr, 12 Υπουργοί και Υφυπουργοί της κυβέρνησης θα χάσουν τις θέσεις τους με το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης.

Μια αν μη τι άλλο αναπάντεχη κίνηση καθώς το έργο τους κρίνεται (από τον κλειστό κύκλο της Ν.Δ. φυσικά, όχι από το σύνολο του ελληνικού λαού) επιτυχημένο με βάση την πορεία του κόμματος και τα ποσοστά που έχει εξασφαλίσει.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως 4 από αυτούς θα αντικατασταθούν από μη εκλεγμένα, προχωρημένης ηλικίας πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Κάποιες κακές γλώσσες θα μιλήσουν για εξυπηρέτηση συμφερόντων και προώθηση φίλων. Εμείς σε ένδειξη καλής θελήσεως, φανταζόμαστε ότι απλά είναι καταλληλότεροι βάσει προσόντων. Η αξιοκρατία στα καλύτερα της.

Αναμένουμε με ανυπομονησία τον πλήρη κατάλογο στελέχωσης της κυβέρνησης για να διασκεδάσουμε και λίγο.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ